Kom och inspireras till en heldag i rawfood & vegoanda!


Efter många förfrågningar om denna aktivitet kan vi äntligen erbjuda en heldags workshop där vi möts, lagar mat & äter tillsammans i vår nya lokal på Köpmansgatan 4 i Falkenberg.

Fokus ligger på att laga mat från grunden utifrån kroppens behov med inslag av raw food där allt vi bakar & lagar är växtbaserat.
Vi går igenom några livsmedel som ska undvikas samt varför & även hur man på ett enklare sätt kan göra livsstilsförändringar.
Du får även med dig ett gäng recept, självklart ;)

Var: eko-LOGISKT konceptcafé & vänner, Köpmansg. 4
När: söndagen 26 januari
Tid: 10.00-15.00
Kostnad: 1100 kr/person

Anmälan samt betalning kan ske på följande vis:
* Maila: andreea@eko-logiskt.nu (faktura)
* Kom in: eko-LOGISKT konceptcafé på Köpmansgatan (betala i kassan)
* Ring: 0720 14 50 14 (faktura)
Bindande anmälan mot förskottsbetalning som inte är återbetalningsbar. Ekobanken som vi är anslutna till har inte tjänsten Swish så det är tyvärr inget betalningsalternativ.

Vänligen meddela ev allergier vid bokningstillfället, superviktigt!

Grön-skönt & hälsosamt välkommen!
Hälsar Andreea

Lär dig mer om hållbarhet!

Det finns ju en hel del att lära sig vad gäller ekologisk livsstil och hållbarhet men det kan ibland vara ett svårt steg eller så saknas kunskapen för en förändring. 
 
Boka en egen föreläsning på din arbetsplats eller en egen kundkväll i butiken för dig och ditt sällskap och få en gedigen, välgrundad genomgång inom valfritt ämne: Clean eating, ekologisk livsstil, giftminimera din vardag eller ekologisk skönhetsvård.
Önskas en skräddarsydd föreläsning så löser jag det mer än gärna.

Skicka en rad och få en
offert!


-ekologi är läran om hur organismer, såsom djur och växter, lever i samspel med varandra (NE). Att ej förknippas med ekologiskt.

Clean eating

Håll din kropp frisk genom att äta rätt. Vad innebär processade livsmedel, är alla E-nummer av ondo och är socker verkligen så farlig som många påstår?
Bringa klarhet i allt ovannämnda med denna föreläsning uppdelad på tre tillfällen.

Ekologisk hudvård

Vilka fördelar finns det med att byta över till ekologisk hudvård och vilka risker, gifter och miljöpåverkan finns det med konventionell hudvård.
 

Hitta rätt livsmedel

Kan man lita på dagens livsmedels-märkningar, vad är E-nummer och varför välja bort GMO? 
Vad är superfoods och behöver vi dem?