för ett holistiskt tänk

Yoga Shala &
Unecare of Sweden 
flyttar in inom kort i våra nya lokaler på Köpmansgatan 4!
I hälsohubben kommer du kunna få olika behandlingar, gå på yogaklasser samt äta antiinflammatorisk kost i vårt café!

Mer info kommer!

med hjärtat tänkt

Tanken och önskan om en bättre värld finns inom oss alla. Genom konsumentkraft kan vi tillsammans förbättra förutsättningarna för en bättre marknad.

Vår övertygelse bygger på alla små enkla medel såsom att vår företagsbil är miljömärkt, att vi använt oss av färg, inredning och trycksaker som också är miljömärkta och att vår privata livsstil går hand i hand med vår filosofi.

Som drivkraft för företaget har jag en tanke, idé och filosofi om att tillsammans med andra skapa en tryggare och en mer rättvis värld. Jag drivs av min övertygelse och smittar gärna av mig av min positiva attityd till min omgvining.

Mina grundande år i hotell- och restaurangbranschen har berett mina kunskaper inom service och bemötande och mina år som gymnasielärare har gett mig en bredare kunskap om behovet av en samhällellig förändring.

Att förnyas är att ständigt vara i rörelse och vara en del av vad som pågår och mitt matintresse i kombination med träning och hälsotänk har lett till en kostrådgivarutbildning samt en satsning på ett hälsocafé. Najs, om jag får säga det själv.

Välkommen in i butikscaféet & botanisera runt eller mys med en brafika!
Ljus, värme & kärlek
Andreea